Missie & Visie

Missie

Somatech wil haar industriële klanten ondersteunen bij het verhogen van de productiviteit, door het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan productielijnen, door zeer kortcyclisch onderdelen te produceren voor machines en productielijnen en door het verhogen van de machinebeschikbaarheid.

 

Door het voortdurend aanpassen van ons aanbod aan de wensen van de klant op basis van goede kennis van de individuele klant, leveren we een bijdrage aan het permanent verbeteren van de rentabiliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten.

 

Voor onze medewerkers creëren we een omgeving waarin het individu als vakman & vakvrouw zich optimaal kan ontwikkelen. Voor onze aandeelhouders voorzien we in een goed rendement op termijn. Ons primaire werkgebied is de regio Roermond (80 km rond Roermond)

 

Visie

De metaalindustrie zal structureel te maken hebben met grote concurrentiedruk, wat de noodzaak om de productiviteit te blijven verbeteren groot maakt. Somatech Industrial wil aan het behoud van werkgelegenheid in de Europese industrie een bijdrage leveren door vergaande specialisatie op dit gebied.

 

Het goed inspelen op de klantbehoeftes, evenals het vinden en binden van kwalitatief goede medewerkers, zal de basis zijn van het succes van Madolex-Somatech op de lange termijn.